TIEDOTE: Valmennuskirja ilmestyy 20.12.!

Olemme kirjoittaneet viimeisen vuoden juniorivalmennukseen keskittyvää teosta. Ajatus valmennuskirjasta syntyi syksyllä 2017.

Tavoitteemme on ollut kunnianhimoinen: kirjoittaa paras suomenkielinen jalkapallovalmentamista koskeva teos.

Valmennuskirja ilmestyy 20.12.2018. Kirja sisältää kolme laajaa lukua. Teoksen aiheina ovat muun muassa seurakulttuurin vahvistaminen, peruspelaamisen periaatteet, pelin teoria sekä epälineaarisen pedagogiikan soveltaminen jalkapallovalmennukseen.

Teos sisältää havainnollistavia kaavioita, selkiyttäviä esimerkkejä ja taustoittavia kuvia. Tarkoituksenamme on laajentaa ja syventää niitä aiheita, joita olemme käsitelleet Suunnanmuutos –jalkapalloblogissa.

Julkaisemme valmennuskirjan ainoastaan sähköisessä muodossa. Formaatti mahdollistaa kirjan tehokkaan levityksen, sisällön jatkuvan päivittämisen ja tarkkojen kuvien ja kaavioiden käytön, mutta ennen kaikkea sen, että voimme tarjota teoksen edulliseen hintaan kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Teoksen hinta yhdistyksen jäsenille on ainoastaan 7,90 euroa. Muut kuin yhdistyksen jäsenet voivat tilata kirjan hintaan 11,90 euroa. 

Seuroille on lisäksi tarjolla 250,00 euron paketti, joka sisältää lukuoikeuden kaikille seuran valmentajille.

Kirjan tilaaminen ja lukeminen tapahtuu Jalkapallon Juniorivalmentajat ry:n Internet -sivuilla osoitteessa www.juniorivalmentajat.fi.

Lukuoikeuden tilaaminen on mahdollista joulukuun alusta alkaen. Teoksen lukeminen edellyttää rekisteröintiä yhdistyksen sivuille. Julkaisemme tarkat rekisteröinti-, maksu- ja lukuohjeet 6.12.2018 mennessä.

***

Erkko Meri

Aleksi Piirainen

J-P Savolainen

www.juniorivalmentajat.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: