Joulutervehdys suomalaiselle jalkapalloväelle

Yli vuoden kestänyt projektimme on vihdoin maalissa. Kirjoitimme tänään viimeiset sanat valmennusaiheisen jalkapallokirjamme esipuheeseen. Teos ilmestyy viikon kuluttua, torstaina 20.12. Kirjan tilaaminen ja lukeminen on mahdollista ensi viikon torstaista alkaen Jalkapallon Juniorivalmentajat ry:n Internet -sivuilla.

Kirjan kirjoittaminen on ollut meille erittäin antoisa, palkitseva ja opettavainen projekti. Olemme päässeet keskustelemaan monien, meitä viisaampien, jalkapalloihmisten kanssa. He ovat haastaneet ajatuksiamme, esittäneet tärkeitä kommentteja ja tuoneet esiin yleisesti merkittäviä huomioita. Keskustelut ovat olleet meille elintärkeitä.

Nimiä on niin paljon, että tämän blogin palstatila tuskin riittäisi kaikkien henkilöiden luettelemiseen. Valmennuskirjan esipuheessa on listattu kymmenen tärkeintä sparraajaamme.

Haluamme esittää kollektiivisen kiitoksen jokaiselle jalkapalloihmiselle, jonka kanssa olemme päässeet vaihtamaan ajatuksia kuluneen vuoden aikana. Teitä on suuri joukko.

Lahjoitamme valmennuskirjasta saatavat myyntitulot lyhentämättömänä Jalkapallosäätiön Pertti Alaja -rahastoon. Rahaston tarkoituksena on vähävaraisten tai syrjäytymisuhan alla olevien lasten ja nuorten jalkapallotoiminnan edistäminen. Rahastosta voidaan myöntää avustuksia Suomen Palloliiton jäsenseurojen hakemuksesta. Olemme olleet marraskuussa yhteydessä säätiön asiamieheen Timo Huttuseen ja sopineet käytännön järjestelyistä.

Jatkamme meille henkilökohtaisesti rakkaan Suunnanmuutos -jalkapalloblogin kirjoittamista myös vuonna 2019. Seuraavat tekstit ilmestyvät heti tammikuun alussa.

Toivotamme kaikille suomalaisille jalkapalloihmisille rauhallista joulun odotusta ja menestyksekästä uutta vuotta 2019.

 

Käpylässä, 13.12.2018

 

Erkko Meri

Aleksi Piirainen

Jussi-Pekka Savolainen

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: